lunes, 28 de marzo de 2011

En un sopar d'aquests... by Rai

En un sopar d'aquests que cada vegada m'avorreixen més va sortir algú amb la pregunta 'Acceptarieu 10 milions d'euros a canvi de comprometre-us a no follar mai més?'. Les ties van contestar amb un NO rotund. Els tios, hi va haver de tot. Jo només vaig voler saber on i quan podia cobrar el xec.

El sopar va seguir el seu curs i aquell algú va voler reblar el clau amb un 'Acceptaríeu 10 milions d'euros a canvi de comprometre-us a no follar ni masturbar-vos mai més?'.

Vaig començar a suar. Ja no sabia si era un sopar o una reunió de pecadors patrocinada per Ràdio Maria. Alguns dels del SÍ a la primera pregunta ara es decantaven pel NO. I jo, jo... vaig dir-los que els comunicaria la meva resposta després de discutir-ho amb un fòrum - aquest - de tarats i tal.

Al nunyista que hi ha dins meu se li encenen els ulls i ingurgiten les caròtides i pensa 'coge el dinero y corre'. Però al gran onanista que sóc i sempre he estat li tremolen els fonaments i li ressona al cap 'deja el dinero y córrete'.

Il•lumineu-me amb les 2 qüestions, especialment la segona. Antonimus amb la 1a i Oscarini amb la 2a, no cal que respongueu.

46 comentarios:

Anónimo dijo...

La solucio es la castracio. I a mes, tindries bonaveu. L'orfeo t'espera

Rummi

siempre positifo dijo...

estimat rai:
sobre la primera pregunta, et diré el mateix que et va dir la teva senyora: agafa els diners.

a la segona pregunta t'haig de seguir contestant que segueixis agafant els calers. Totes aquelles fantasies que t'imagines mentre et masturbes no les viuràs mai, i això et frustra.
A més, amb 10 milions d'euros sempre pots pagar una meuca per a que et practiqui una fel.lació.
I sino, les trempades que et donarà el barça d'en rosell ja seran suficients.

Mr Towers dijo...

Admirat Rai, aquest sopar no va ser per un casual a la Cerdanya? Potser t'hauries de plantejar deixar uns sopars tan snobs, elitistes i mingafries a jutjar del poso subjaient de mentalitat petitburgues i botigueril amarada de sentiment de culpa, penitència i expiació... de renunciar a una cosa per tenir-ne a un altra: Madox, Lehman Bros., Botin, Natxo Vidal ¿van renunciar a alguna cosa per tocar la gloria amb la punta de la cigala?

tst, a no ser que sigui una metàfora més o menys inconscient sobre si renunciar a la xampions per la lliga o a la copa per assegurar la lliga o algo així...

Particularment ni per tot l'or del món em plantejaria deixar de tocar-me, total si et venen les ganes els acabaràs pagant igual...

Lenny dijo...

'Acceptaríeu 10 milions d'euros a canvi de comprometre-us a no follar ni masturbar-vos mai més?'.

Ja ho diu en Posi, la felació no entra a la definició follar ni masturbar-se, així que maletí i a viure de xurrupadetes ocasionals.

PENELOPE dijo...

la pitopausia ha venido y nadie sabe como ha sido

Reche Industries dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Subcomandante Antonio dijo...

Què tens, 40 anys, no?

Què et queda de vida sexual hàbil, 15-20 anys? Va, quedem en 20.

Posem que te la casques un cop al dia, i hi dediques 5' each time.

5 x 365 x 20= 36500', unes 608 hores.

No fotem, amb 10 milions d'eurus pots omplir aquestes 608 hores de múltiples maneres molt més satisfactòries que pelartela.

General Fórceps dijo...

Hola, gran post, gracias por leerlo, pásalo porfa, retweet.

Al colgarlo olvidé que el Lunes es el único dia que Rai trabaja y pulutant no os podrá clarificar las dudas ni tal.

Yo entiendo que en el primer package directamente ya se excluirían mamadas, que te la pelen, o demás guarradas que el Opus Dei no ve bien.

Sino es muy fácil: cojo la pasta, me la come una modelo diferente cada noche, tal y (Xavipas)cual.

Raimon dijo...

Sense dubte, Fórceps, la pregunta dos ho inclou tot, però aquests que fan veure que no l'han entesa i que parlen de mamades en realitat el que tenen és por a despullar-se, a treure's les pesades cotilles, i a donar-nos la seva impagable (perquè mai pagaríem ni un ral per obtenir-la) opinió.

Fa anys que no caten femella, però misteriosament continuen tenint l'esperança de poder-ho fer algun dia.

Senyores: castedat total (d'obra i de pensament) a canvi de 10 M. That is the question. O lo toman o lo dejan. Sé que és un gran sacrifici que alteraria extraordinàriament les nostres vides. Jo mateix no podria ni mirar-me al mirall, ja que cada cop que ho faig em corro.

Vinga, mullin-se, que me los quitan de las manos!!

HRubesch dijo...

no entenc de que va el post, no puc opinar, ho sento.

Ant. dijo...

M'han dit que no cal que respongui així que potser us he d'explicar un acudit:

El saben aquell que diu que era un pobre home que va passar la resta de la seva existència amargat perquè un dia va decidir tenir molts diners a canvi de no follar mai més?...

Ant. dijo...

A la segona qüestió també dic no.
Quan vaig de viatge pels llocs no puc evitar deixar el meu record en forma de liquid pringós, encara que aquest acabi marxant pel clavagueram de la ciutat on sóc.

Quimet dijo...

Yo si que firmaria...pensandolo bien, ya he follado suficiente. Además ultimamente desde que estoy en los cuarenta me he vuelto muy tiquismiquis y ya no soporto la compañia,el olor a humano/a, el mal aliento post fellatio o el mañanero.
no perdería nada... Donde hay que cobrar?
Porque para controlar que cumples ..te pondrían una anilla en las pelotas con gps?...rollo animal protegido.

Anónimo dijo...

Resposta: NO.

Comentari. Estic segur que el sopar, evidentment, va ésser força avorrit. Si no, no entenc que sorgissi a l'aire una qüestió de tanta transcendència, com aquesta.

Imagino que el que va fer la pregunta déu follar poc, o com el de l'acudit res de res.

Raimon dijo...

@Ant

I no et fa por que algun dia aquest líquid pringós arribi al mar i fecundi un mero o un escamarlà?

Oju, hi ha casos descrits.

@Quimet

ELs detalls tècnics els tractarem en un altre post. Només et diré que s'ha evolucionatb molt amb cinturons de castedat. Les parelles d'alguns prohoms d'aquest blog ja en porten. I contentíssimes.

Raimon dijo...

Pe, mulla't. La teva opinió és la més esperada perquè sabem que fa anys vas decidir agafar els 10 M d'euros.

Explica'ns com t'ha anat, que n'has fet de la pasta, si creus que t'ha valgut la pena, etc...

General Fórceps dijo...

En mi pueblo las mujeres tienen un cinturón de castidad para los maridos muy simple: cojen un rotulador y pintan una X a media altura.

Si cuabndo regresan la X no está, los maridos han hecho algo más que mear.

Mr Towers dijo...

bien alegre mutxatxada que trieu la pasta. Exactament estem parlant de teic de monei an ran... bat bifor iu mast insert iurself into this

...i després tirar la clau del candau dins la tassa i estirar de la cadena. adiooooooos amoooooor meee vooooy

nxt, el carinyu verdaderu no de paga con dineru

Mr Towers dijo...

Ja veus, Rai: aquests paios de CB 6000 cobren per això:

"Our business started with a new approach in male chastity. We have been the world leader in male chastity devices for over a decade. Our line of products offers security and comfort for long term wear. We are so confident in the quality of our line that we offer a one year parts replacement warranty to our customers in case of manufacturing defect. The profitability of our product for our resellers is proven. Innovation, quality products and customer service are our priorities.


Male chastity devices restrict a man from touching his genitals for sexual pleasure. The male chastity device gives the Keyholder control over the sexual fulfillment of both partners by denying the wearer the touch he has had all of his life. His focus is now on when he can experience sexual gratification, and the Keyholder has complete control over the wearer’s pleasure. This denied access means the wearer must please the Keyholder in order to receive the pleasure he craves.

The market for our product is extensive and varied. Our revolutionary line of products is marketable to the fetish enthusiast as well as couples looking to increase their intimacy and sense of adventure. The target customer is diverse. The product appeals to men and women alike. The misconception is that the male chastity device is only purchased to correct a wayward husband. In reality the majority of customers purchasing a male chastity device fall into two main groups: either fetish devotees or couples interested in expanding their sexual experiences with chastity play. Chastity play can bring the spark and excitement back into an otherwise stagnant relationship. Customers who use our products in cases of infidelity find chastity play helps bring trust back into the relationship. Our products have been used in the medical field and are currently being tested to treat men with erectile dysfunction.

The concept of manufacturing the chastity devices in a highly durable plastic material was innovative. We wanted them to be light weight, hygienically clean and designed not only for the frequent flyer, but, also for any professional that wants to wear them and still be able to get through metal detectors; i.e. lawyers, pilots, security officers, judges, and business travelers just to name a few. We provide numbered plastic locks in each package for just these circumstances. Additional plastic locks are also available for purchase."

Lenny dijo...

Me doy por halitosis con el comentario de Rai. Esta bien, a ver, si es cuestión de prometer que no haré seso en ninguna de sus vertientes, se promete, se coge el maletín y a correr.

Ah! se siente, el trato tiene demasiadas grietas.

Anónimo dijo...

Yo, lo de fantasear cuando masturbo, nunca lo hago. Siempro acabo concentrado en como va a salir el esperma, y eso es lo que acaba ocupando mi mente.

General Fórceps dijo...

Supongo que se te implanta una webcam en la uretra para tal. si follas, la misma webcam lo detecta y activa una pequeña carga de amonal y tornillos que te desova vivo.

PENELOPE dijo...

no, no y no aceptaría el trato y los que decís que sí es porque debéis ser unas medusas al llit

pensad un momento, que hacemos en esta vida? nos levantamos nos duchamos nos vamos a currar, nos comemos los marrones, pagamos las facturas,nos peleamos con los cuñados, hacemos cola en el super, nos peleamos con los vecinos bla bla bla...tensión, tensión, tensión...que lo cura todo? el sexo
(weno el futbol tambien da alegrías, pero se te cruza un figo de los cojones por medio y ya te ha fastidiado)

PENELOPE dijo...

en cuanto a lo que habla el rubito de dejar rastro por donde pasa, me recuerda a lo que me explica un amigo amío que tiene dos hijos ya mayores...me dice:"míralos, estos son los dos espermetazoides listos...imagina cómo debían ser lo que van flotando por el mar camino a Mallorca, xDDDDDD

General Fórceps dijo...

el primer comentario es digno de una cancio de Alejandro Sanz.

PENELOPE dijo...

ecccs forceps que poco me quieres

DavidG dijo...

grandes comentarios

de acuerdo con el comment de Pe a las 13:52, claro q los números que hace el Subcomandante me hacen dudar

claro q el comment q me ha iluminado ha sido el de Hrub

Raimon dijo...

Que vingui na Susan d'una vegada i clarifiqui el tema. Ell, que té el rècord mundial de palles en un dia i que s'extasïa abans amb un bon tomàquet bioorgànic que una figa madureta.

Pel que fa a mi, sempre m'ha entristit l'obsessió humana pels diners, el materialisme qus ens allunya de l'espiritualitat, etc... Però la necessitat d'evadir-se de la realitat amb pràctiques copulatòries d'allo més brutes, primitives, i animals, em deprimeix encara més.

DavidG dijo...

y q alguien le diga a oscarini q hay una cosa q se llama twitter joder, q es el unico q no sabe lo q se esta comentando de hielo y fuego y el probe...más q probe se lo está perdiendo

General Fórceps dijo...

"q es el unico q no sabe lo q se esta comentando de hielo y fuego"

wtf?

DavidG dijo...

joder forceps

ya te conté q son unos libros cojonudos q se hacen serie en breve en el canal pus por la HBO

DavidG dijo...

que además podrias bajarte en formato epud de dropbox del yoya si gustas...

siempre positifo dijo...

Rai, lo de "Pe, mulla't" és una ordre?
ho veus com no podries agafar els 10 kilos?

Anónimo dijo...

Sexo y dinero. Grandes temas a debatir!

Por ello les dejo una frase del gran filósofo griego que fue Aristóteles... Onassis: "Si las mujeres no existieran, todo el dinero del mundo no tendría ningún sentido".

Son cosas que no se pueden disociar.

Ant. dijo...

Qué gran verdad Polifonic, aunque ahora, con tanto sarasa, esta frase queda algo desfasada.

jopasso dijo...

Intentaré no alargarme
La respuesta es NO.
Y ojo, soy varón de 4/5 gayolas anuales.
.

Corser dijo...

El contrato es retroactivo? Quicir si me mantuviera puro y casto durante, qué se yo, un año, me zumbara un buen pellizco de los 10M € (por no decir la totalidad) y luego volviera a arrojarme a los brazos de Onán, tendría que devolverlos?

Veo muchas lagunas en esta lid.

Anyway, creo que cualquiera que ha catado la carne sería incapaz de mantener el celibato hasta el fin de sus días, que estimo pocos antes de suicidarse...

JoanCG dijo...

Encara es porten els sopars sicalíptics?

Anónimo dijo...

Hòstia, Corser, ben retrobat. Quan t'han donat l'alta?

Rai

fotem riure dijo...

quanta filosfia i tonteria

la resposta és molt evident, -i suposant que no hi ha majors necessitats personals o familiars- si no pots follar, per a què collons vols la pasta?

va home va

Semen-up dijo...

Si hombre!! Y yo me tendria que cambiar el seudónimo, el nick (Fanlo) o como se llame... Ni hablar, eso nunca!!

Lula dijo...

pos yo quiero el dinero
no doubt

Rai, a quin e-mail et passo el número de compte?

oscarini dijo...

Rai, tu mujer ya me había comentado el sopar de Guils al que te refieres.

Me alegro de la decisión que tomaste.

Ella también.

Ahora fuma y todo, después, com ans solia.

Anónimo dijo...

Lula

El rumor pren força. La Terribas es carrega el Manzano de cara a la temporada que ve.

Rai

Socratiks dijo...

10 sólo? Acabo de hacer cuentas virtuales y en 5 min ya me los he pulido todos. Voy a seguir follando. Una vez un minifreud me dijo que era un macho alfa, asi que no le voy a contradecir. Pe en tu casa o en la mia?

Lula dijo...

Rai, no m'ho crec.
:P

La verdadera historia de la rivalidad Barça-Madrid

Seré conciso. H ay cientos de libros que cuentan esto en 400 páginas. Yo lo he hecho en dos, o sea que las gracias me tendríais que dar, ing...