lunes, 27 de enero de 2014

Post dedicado

Es un poco como todo.
Niña guapita, pijita, con estudios, independiente, tal.
Siendo adolescente se enamora de un tio -como todas-, sale con él un año, luego con otro de Llavaneres dos años, luego con otro 'penques' medio año, y se harta.
"Son todos unos capullos".
Normal con 20 o 22 años.

Como vemos mucho Cosmopolitan y tal, y lo que se lleva es ser muy independiente, vender y comprar que una tía puede acostarse con 300 chicos y no por ello ser una puta, atizamos el fuego de la independencia y la libertad, y todo el rollito Ally Mc Beal (hace ya 500 caracteres que no sé de que hostias hablo), las jóvenes se viene arriba y van y follan con uno, luego con otro y tal, 'soy dueña de mi cuerpo y no quiero compromisos'.

Que está muy bien, pero hay que creérselo, porqué luego se planta la moza con 28-32 tacos, y entiende finalmente que todo este follar 'porqué me apetece' no tenía demasiado sentido; levanta la cabeza y ve un solar. Un puto solar. Los buenos están cogidos, y cuando mira a su alrededor sólo ve fiesteros inmaduros e incapaces de soportar el más ligero compromiso, farloperos, puteros, o tarados desvencijados.

Y empiezan a entrarles las prisas, el 'qué habré hecho mal' y toda la crisis existencial que redunda en un bucle predatorio de funestas consecuencias. Tíos buenos hay pocos, y los que habia, están casados.
En estricta adhesión al pragmatismo, lo que queda es esperar a que se divorcien los buenos del pit-lane, y ya con uno o dos churumbeles endosados eso sí, juntarse con uno de los pocos buenos que alguien pilló en primera ronda del draft y luego no supo mantener.

Los tíos de más de 30 solteros son, muy probablemente, unos perlas.
Lo dicho, hay que mover pieza alrededor de los 26, sino se nos pasa el arroz.
Espero haber ayudado.


19 comentarios:

Laura A. dijo...

Com que és un post dedicat a mi, et contestaré extensament.
Primer de tot, tinc 25 anys, no sóc pija, no considero que tots els homes siguin uns capullos i encara menys m'he fet ni em faré a 300 tios. Afortunadament he tingut molta sort amb tots els homes que he estat. Sempre m'he trobat amb homes que valen molt la pena, menys un. Les relacions s'han acabat per circumstàncies gens tràgiques i sense rencors.
El problema que detecto que teniu els homes és el tema de sempre: els homes poden follar-se a totes les ties que vulguin i queden com a campions. En canvi una dona que decideix tenir 'afers' igual que un home se la considera una guarra d'aquí a Lima.
El meu cas no és gens aquest encara que no t'ho creguis. Sóc una persona extremadament independent -i uns quants seguidors que tenim en comú- t'ho poden corroborar. Després de tenir algunes relacions, em trobo en un moment en que vull gaudir de no estar en parella. No perquè pensi que els homes són uns capullos, sinó perquè no vull lligar-me a ningú. Tan simple i tan difícil d'entendre com això.
La llibertat de no tenir cap compromís i no per follar-me a tot home que vulgui. Entenc que és difícil d'entendre que una dona no vulgui parella, però és la realitat de moltes dones. I no per això ens quedarem soles i anirem a pescar a homes casats. Hi ha moltes dones que són MMC (et repto a que ho busquis) però en som moltes que considerem que un home no ens completa ni que necessitem de vosaltres per ser felices.
Com que no em coneixes més del que puc dir a les xarxes, no et creuràs aquest discurset ni menys que ho digui de veritat. Però et ben asseguro que és així.

I d'altra banda et diré una cosa: si una dona vol follar-se a 300 homes, quin mal hi ha? Mentre no faci res dolent, no és pecat.

César dijo...

Fórceps sucumbió en su momento, se creyó la cantinela típica del te vas a quedar solo™ y ahí está. Bien o mal, es cosa suya, pero ahí está.

Llega un punto en la vida en el que tienes que escoger. O seguir lo que la programación social dicta, que es tener familia e hijos que perpetúen el sistema productivo, a sabiendas de que básicamente aparcas tu vida y proyectos como quien abandona su moto de dos tiempos de los 80, o bien seguir soltero y/o sin hijos a tu puta bola.

Todo tiene sus ventajas y sus inconvenientes, no hay nada estrictamente peor o mejor.

KiM dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
KiM dijo...

Jo per MMC només em surt Multimedia Media Card.

Si és que fins i tot per fer metàfores sou complicades les dones...

Laura dijo...

MMC són les 'Mentre Em Caso'. Les dones que la seva meta a la vida és emparellar-se, casar-se i trobar la felicitat només gràcies a un home.
Afortunadament en som moltes que no som així. I això sorprèn a la comunitat masculina.

Anónimo dijo...

Quants te n'has fet? Calen dades, detalls de cada cas amb fotos i/o videos per valorar-ho com cal. Algun anal?

Rummi

AxL dijo...

Post delicado.

Anónimo dijo...

33 y solter... arribes tard per ajudar General...

No deixo de punxar-me porros i esnifar alcohol.
Això sí... no he sucumbit a la pitjor de les drogues... El runing!

Guillem

Rafadalton dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Rafadalton dijo...

Tinc molt bona amistat amb la Laura -avui precisament he quedat amb ella- i puc per tant afirmar que t'equivoques, Fórceps. Vaig seguir la conversa per Twitter i l'utilització d'aquell article per part d'ella per parlar d'alguns ítems interessants de les persones pot portar a aquest judici de valors lleuger.

Val a dir que he rigut molt amb el teu post i que és provablement aplicable a altres tipus de dones (i d'homes!), però no pas a ella. És una tia forta i independent.

Signat: Un dels bons que torna a estar al pit-lane. ;)

@Rummi
Algú et riu aquestes gracietes? Qui???

KiM dijo...

Ostia, que ens posem seriosos...

SI la relació és bona i cordial (és a dir no et foten la planxa o la Playstation pel cap diàriament), viure en parella ÉS MOLT MÉS EFICIENT.

Laura dijo...

Gràcies per les paraules Rafa. Sí que s'equivoca el Fórceps, però ho entenc. Es poden fer deduccions com aquesta si només em coneixes arrel de les meves paraules.

D'altra banda, KIM, no he dit que viure en parella sigui dolent. En cap moment! Simplement dic que hi ha gent que prenem la decisió de no estar en parella durant un temps perquè volem estar sols.

I tu, RUMMI, deixa d'estar obsessionat amb mi. Mai passaràs pel meu llit així que relax.

General Fórceps dijo...

Laura,
T'agraeixo la sucinta resposta molt sincerament.

Sé que em creuràs si et dic que no et conec de res; ni l'edat, ni l'estat civil, ni l'estat amatori ni res.

Simplement quan vaig obrir la revisteta enllaçada i el patètic article, em van venir al cap dues o tres amigues/conegudes amb problemes d'aparellament post-prime.

Això em va motivar a fer el post deicat a tú però que realment era un al.legat, crec que certer i clar, que no dubtaré en compartir amb la meva filla quan en faci 25, doncs crec que si m'escolta igual la puc ajudar.

Sobre tirar-se 300 tios em sembla perfectament bé. I la teva no-necessitat de tios, madura i procedent.

Jo fins als 28 tacos vaig tenir una (1) relació seriosa. Una. Ni em feia falta abans ni em fa falta ara ningú, però vaig trobar algú que em millora lavida significativament, res més.

Sempre pragmàtic i teu,

GF

General Fórceps dijo...

Rafa i Laura, repeteixo: és obvi que el post no va per la Laura; ella el va detonar dins el meu cap però obviament no la conec DE RES.

Creia que estava clar però ho recalco. Ademés fa 15h que la segueixo a twitter, o sigui que npi.

El post no deixa de tenir el seu què i això és lo maco, no?

oscarini dijo...

Gran post.
Ara os leo.
Quien es Laura, Forceps, un rollito tuyo?
Pendenciero charlatán

Nombre bonito donde los haya, vive Ingalls.

Rafadalton dijo...

@Fórceps
M´he rigut, insisteixo. Només volia corroborar la seva versió com a amic seu i conillut teu.

Laura dijo...

Fórceps, queda claríssim que no anava exclusivament dirigit a mi. Vas extrapolar la meva figura i els meus comentaris, als joves d'avui en dia. Sabia això perfectament, no et preocupis. Et vaig explicar el meu cas perquè entenguessis que no totes les noies són com les que descrius.

Igual que la societat ha evolucionat, el concepte de les dones també. T'asseguro que cada vegada n'hi ha més que volen deslligar-se de qualsevol relació i que volen independència total. Evidentment, busques contectes fortuïts perquè som humans i a vegades necessites contacte. Però això no vol dir que ens fem tota bèstia de 2 potes.

Entenc el que dius i coincideixo amb tu que hi ha molts casos com els que descrius. Hi ha moltes dones ressentides per culpa de relacions anteriors, que decideixen anar de flor en flor però des del ressentiment. I llavors troben el "puto solar" que tu dius. Però aquestes dones no escullen estar soles, s'hi troben. D'aquí el sentiment que descrius.

Si ho decideixes fermament, dubto que després et trobis amb una situació així.

Semen-up dijo...

Forceps, t'has millorat cosa que es ben dificil i agraeixo profundament!!
Això de fer dos papers i respondre't a tu mateix ho he trobat genial... has de seguir fent capítuls d'aquesta sèrie.

Laura, si ets real i encara no te n'has fet trescents però vols aconseguir-ho algun dia, apunta'm a la llista. Jo soc un MMM, o sigui un "mentres em mori"... mentres no em mori faré tot el que pugui perquè això és l'únic que ens endurem al forat.

Apassionant!!

Laura dijo...

hahahahaha sí que sóc real @semen-up. Era un post "dedicat" arrel d'un article que vaig penjar.
Et tindré en compte si algun dia vull arribar a la xifra que comenta el Fórceps. Però ja t'avanço que no en tinc cap intenció hahahahaha :)

La verdadera historia de la rivalidad Barça-Madrid

Seré conciso. H ay cientos de libros que cuentan esto en 400 páginas. Yo lo he hecho en dos, o sea que las gracias me tendríais que dar, ing...