lunes, 4 de marzo de 2013

El descens als inferns de Dani Senabre


Tras meses, quizá medio año, ayer aterricé en el programa radiofónico de RAC1 con Dani Senabre.
Me metí en la cama a eso de las 23:45 y le dí a la arradio pero como que en Catalunya Radio hacían anuncios o algo terminé espetegando en Senabre y me quedé ahí unos 25 minutos, en que Monseñor Perarnau pontificó –con razonable acierto bajo mi prisma- y Golobart siguió, como siempre, fracasando al pergeñar frases con sujeto-verbo-predicado. Sabrá mucho -o no- pero es incapaz de trabar sintaxis que un humano pueda entender con fluidez.

A lo que iba: Senabre.
Advertí rápidamente que todo lo malo que tenía se ha ido acentuando y lo bueno (¿?) se perdió para siempre.
Seré claro en mis observaciones:
1-No tiene puta gracia. Eso es normal, la mayoría de nosotros no tiene puta gracia, pero intentamos no intentar tenerla. Ahí es dónde fracasa el tio: …
2-…No para de intentar colar apreciaciones ocurrentes. No lo son, Dani, no lo son, y lo que es peor…
3-…No duda en interrumpir y pisar para meterlas.
4-Es el moderador más intrusivo que he visto desde Jesús Hermida. No para de hablar e intervenir (burdamente). Es el que tiene más tiempo de micro de los 6 participantes.
5-Siempre da su opinión, magnifica sus acotaciones, y deja tiradas en la cuneta las de otros –siempre de mayor calado que las suyas propias.
6-Siempre fuerza que el debate discurra por dónde él quiere (o sea, lo que tiene anotado en el guión); va dando toques todo el rato a todo el mundo para que no se aparten de SU camino trillado, fuerza que tal o cual apreciación se manifieste luego, impide un fluido y desenfadado intercambio de observaciones y lo que es peor: …
7-…Suele forzar que las discusiones abiertas terminen discurriendo por la rama menos interesante de todas.
8-Cuando alguien interviene no puede callarse la puta boca. ‘ahá’, ‘sí sí’, ‘d’acord’, ‘ja ho sé’, ‘ja ho vaig dir l’altre día’, ‘aviam’,… siempre está interviniendo, no puede retraerse.
9-Pero lo peor es su nefasto, indigno, inmaduro, y absolutamente carente de gracia sentido del humor.
10-Repite hasta la saciedad fórmulas que tampoco suelen tener excesiva brillantez. Ayer salió lo del 'Descens als inferns' del Barça y lo repitió no menos de 20 veces. Hay que ser nulo.

Dani, mongolo, no sé si ya hice un post sobre ti. Creo que sí. Caso de repetirme, interpreta este post como una confirmación apabullante de todo lo que ya dije.
Eres, sin duda, el PEOR moderador/conductor que jamás haya visto. Seguiré pues escudado en el incapaz manifiesto de Escobar, que a pesar de ser una nulidad, te supera con creces en todo.
Busco en la enciclopedia británica ‘Inepto’ y me sale tu foto. Eres NEFASTO con mayúsculas.

42 comentarios:

vipeldeu dijo...

yo no le puedo escuchar ya que rac1 no llega a mallorca pero:

todo lo que dices va a misa. eres mi voz y boca en catalunya. aparte de un semental contrastado

y

con esa cara y ese pelo. ahí lo dejo. con esa cara y ese pelo

Uri Bruguera-Burriac dijo...

El pitjor per mi és el que comentes al principi,que es creu que fot gràcia i realment és patètic.

El seu sentit de l´humor, almenys a mi, no m´agrada. I em temo que als tertulians tampoc els hi agrada perque després de les seves conyes infantils sempre queda un silenci de vergonya aliena.

Uri Bruguera-Burriac dijo...

Sort que almenys és guapot...

jfre dijo...

@vipeldeu existen los podcast, crack.....yo recurro a ello por cuestiones que no vienen al caso, pero cierto, este tipo es infecto.... No es lo mismo caer en gracia que ser gracioso, pero Senabre ni lo uno ni lo otro......
General, a mi Golobart me gusta....aunque ese es otro tema...

Toni García dijo...

Está claro que, dada su belleza innata, te pueden los celos y la envidia.

Yo no puedo con él. Menos desde que me bloqueó en twister la primera vez que lo mencioné (por colar la gracieta del 'Tú Dormiràs')

Salut.

oscarini dijo...

abdelajim annjaar al-ashid deliaarshar gaamr abdhel arjiem insallah

jopasso dijo...

Que hem fet per merèixer tal tropa de mongols al front de l'opinió pública?

Jo no ho sé noi, però és devastador i moraldesmoronador.

Es més, li treus el motxo del cap i li fots ulleres, i es converteix en Basté.

Quina gent més lletja, collons
.

General Fórceps dijo...

oscarini, entiendo que reporta su Santidad desde Dubai dónde habría existido un rendez-vous con Alboreto y Concha.

confirme que todo bien.

Unknown dijo...

No sin pena (por conocer a la mayoría de periodistas que trabajan en su programa y considerar que hacen bien su trabajo) dejé de escuchar el Tu diràs cuando él lo empezó a presentar, una pena.

General Fórceps dijo...

Hostia, La Marquesa comenta en mi blog.
ARA JA EM PUC MORIR!!!

T'adoro princeseta.

Anónimo dijo...

És arxiconeguda la meva animadversió cap al Sr. Senabre, ja des dels temps que treballava a Ràdio Barcelona.

Com bé s'ha dit, el seu sentit de l'humor és pèssim, però el que fot ràbia de debò és que ell pensa que és graciós. De fet, observi's que després de les seves cutreocurrències puerils allarga la darrera vocal per permetre que els altres li riguin la imbecilitat. Som davant d'una manca d'introspecció veritablement formidable.

Hi ha temes també de 'postureo' que m'inflamen. El seu deler pels Gunners o la NBA l'expressa perquè creu que el farà sintonitzar amb una audiència jove que ha superat les cotilles del barçamadridisme. Això ho salpebra amb constants referències musicals destinades a que pensem que el paio està a la darreríssima moda del pop britànic més trendy. Vol ser guay i resulta esperpèntic.

Not to mention la qualitat del seu català i, sobretot de la seva dicció, que evidentment a ell l'importen una merda i no farà mai cap esforç per millorar. En aquest sentit, hi g
ha ieismes i ieismes, i els seu és dels més desagradables de la ràdio.

En un tertulià, passi, però és intolerable que algú que condueix un programa de ràdio no sàpiga expressar-se i sobretot no l'importi. En un diari mai no admetríem que un articulista no escrigués correctament.

En descàrrec d'ell també vull dir que ens fem grans, hem madurat, i ja no tenim edat per escoltar tertúlies esportives. Qualsevol cosa, from now on, ens desagradarà. Jo fa un parell d'anys que no n'escolto cap.

Rai

Alfi dijo...

Senabre arrastra 2 deficits: creerse gracioso y querer ser la estrella de su programa. DE Basquet no se, pero de Futbol niputa idea, aunque esto ya casi no me sorprende. El otro dia escuché al Torquemada, que pretende ir de entendido (y la mayoria creen que lo es) dar su "analisis" del partido contra el Mal y me quedé estupefacto. Otra estrellita venida a menos desde que ya no le dan el primer turno en las Rdp para hacer su pontificacion personal vestida de pregunta.

Apedreadme, pero Escobar, radiofonicamente, me gusta. Su programa le da mil vueltas al del Senabre

General Fórceps dijo...

Escobar se deja ir demasiado, interrumpe horrores, y es un egocéntrico de cojones. Pero almenos deja que el debate discurra por los cauces de la normalidad, cosa que el hurón de Senabre no logra.

14 dijo...

Firmo con la punta del prepucio el certero post y el atinado comment de Rai. Nefasto es la palabra exacta para definir a este periodista que debería estar cubriendo los partidos del Martinenc en alguna vetusta emisora de FM. Ha hecho bueno a Joan Maria Pou (su antecesor) y a Pere Escobar (su competencia).

Le imagino en su delirio cool yendo a trabajar con un tall capuccino de Starbucks en la mano pensando que camina por Times Square pero no, tipo guays, curras en Francesc Macià y los taxis no son amarillos.

KiM dijo...

Me comentan que ya en su tierna infancia Mr. Senabre se las daba de entendido de deportes y cuando fue al plató de un concurso infantil de preguntas y respuestas deportivas de TV3 (no recuerdo el nombre), se hundió cual adolescente.

Fins aquí la dada inutil.

La verdad es que a mi me sienta peor el rollo colegueo de Mr. Escobar...

HRubesch dijo...

ja no escolto la ràdio per la nit, ni ganes. Ara bé, el paio ja em queia com el cul quan el pillava per OnaFM fa algun temps, no entenc com ha arribat fins a RAC1 i com encara l'aguanten.

Pel que fa a l'aspecte físic, és un cas d'estudi: aspecte ridícul per una personalitat asshólica total.

AxL dijo...

Un dia el vaig posar i vaig sentir que interrompia algú dient "totalmente de acuerdo Josemaríaaaa" amb veu de falset. Al cap de dos minuts va imitar el Chiquito o no sé què. Mai més.

Ergo Gran Post (i gran comment de Rai).

Ant. dijo...

Com tants de vosaltres fa temps que no escolto la radio per la nit i menys quan dormo amb la dona al costat. Ho trobo una falta de respecte total, a més d'una tallada de rotllo brutal si en algun moment de la vostra vida preteneu fotre un clauet amb ella.

Dit això, recomana-li al tal Sanabre que es busqui un assessor d'imatge o, com a mínim, un perruquer decent.

Ant.

PENELOPE dijo...

Amb l'Escobar no puc i com aquest és directament retarded he deixat d'escoltar programes esportius per la nit. El pitjor per a mi, que el tio es pensa que és graciós.

I ara em cauran els UF a twitter, però com el Café Baviera, cap programa.

En Basté també em posava molt nervioseta.

Anónimo dijo...

Ant, jo mai no intentaria res amb la teva dona. MAI. Per qui m'has pres?

Rai

Fanjal dijo...

Sense entrar en la lamentabilitat facial del subjecte d'estudi, només comentar que de tots els punts negativíssims el pitjor, de lluny, em sembla que es el d'esser incapaç d'escollir el camí interessant per guiar una tertúlia, perdent temps en begenades que no aporten res.

Anónimo dijo...

Aqui quan parlem del clapes?

Rummi

Ant. dijo...

@Rai, molts ho fan :-) Potser algun dia algu ho aconseguirà. Mai se sap.

@Rummi, no es va parlar ja del Calpès en aquest mateix blojjjjj?

Ant.

Jordi dijo...

A mi la ràdio m'agrada per fer companyia, és a dir, gent amb veu potent (si és trencada, millor) capaç de parlar de les coses sense exaltar-se i, si pot ser, fumant-se un piti o bebent-se un whisky mentres peten la xerrada. Que es noti l'ambient de barra de bar, vaja. Periodistes amb pinta de Clint Eastwood a Ejecución Inminente, gent de l'ofici que aporti veterania i comentaris d'aquells de "les he vist ja de tots colors i res m'espanta", gent de volta de tot i amb un toc de cinisme, que mai s'exalten quan parlen dels temes perquè saps que, en el fons, els importa tot una merda. Com jo, vaja.

Dit d'altra manera, l'antítesi del Sanabre o de qualsevol tertúlia esportiva actual. "Punto Pelota" ha fet molt de mal, molt.

vipeldeu dijo...

o ja ho ha aconseguit, Ant.

mai se sap, no

Semen-up dijo...

@ Ant: queda recollit el teu suggeriment/consell: el dia que vulgui fotre un clauet amb la teva dona, no posare la radio. Gracies

Semen-up dijo...

entenc que lo de la foto del tio aquest,-que no tinc el gust de coneixer ni d'escoltar-, es fruit del photoshop, no? No em puc creure que un tio al 2.013 vagi amb aquesta tofa...

Anónimo dijo...

fa gairebé dos anys per motius forçosos em vaig desenganxar del vici d'escoltar la radio a la nit, vici que arrossegava des dels 13-14 anys, aproximadament. Encara que arribés a les 7 del matí a casa i tajat m'havia de posar la radio (que parlessin, no música) per dormir.
No he escoltat gairebé gens en Senabre, excepte alguns cops al cotxe i poca cosa més.
Motius personals m'impedeixen ser tant dur amb ell com ho has estat tu.
Penso que el van fitxar precisament perquè els hi agradava tot això que ens desagrada tant a tots.
Altre cosa seria pensar que el cap d'esports estava molt ben instal·lat al programa de tarda i no va voler que la nova aposta de la nit li fés ombra dins la redacció d'esports.

Posi.

Anónimo dijo...

Personals? WTF!!

Xavi 21 dijo...

Hay moderadores de radio que tienen cosas buenas y cosas malas. No es el caso de Senabre, qeu todo los hace mal.

El pobre no puede ir a peor. O sí...

http://img01.lavanguardia.com/2011/07/20/Dani-Senabre-sera-el-nuevo-dir_54187997939_53389389549_600_396.jpg

Anónimo dijo...

Senabre està al Tu Diràs, simplement perquè és amic del cap d'Esports de la casa. Així van les coses, nois. O és que algú dubta que Jaume Mullor no ho fa millor i hauria d'estar fent el Tu Diràs cada nit?

Anónimo dijo...

Rai, això de que a un diari no s'acceptaria a un articulista que no sàpiga escriure....

de tota manera aquests programes sempre han estat una grandíssima tifa fumejant per a lerdos o copròfags

Per altra banda, crec que això del cap no és una tofa, és un gos mort, es veu que és més trendy ara dur gossos que els entranyables gats de sempre

ben vista la semblança amb l'altre tarat del basté... els deuen fer en un laboratori a les catacumbes del grupogodó? són el mateix nino amb accessoris?

aquest blog sempre suscita grans preguntes

Fotem R.

Anónimo dijo...

Os juro por mis muertos que pensaba que el careto del tio de la foto era del tipico tio feo de anuario yanki (siempre hay uno que parece comer terrones de azúcar más que carne y verduras).

-Culé en Madrid-

Anónimo dijo...

Sois unos cabrones.

Haste leer este post oía regularmente el "tu diras". Ahora, no lo soporto. Me parece oir solo la voz del subnormal del presentador, y sus gracias me ponen de los nervios, cosa que hasta hoy me habían pasado desapercibidas.

Gracias por joderme el plan de las noches.

JoanCG dijo...

Tot dit.
I a més a més un tio mooolt pesat.
14 clava un concepte que no tenía clar: el deliri cool.

Anónimo dijo...

El capullo fa una pregunta i abans de la tercera paraula ja els ha tallat. Es creu graciòs i no ho es.
Es molt pesat el gilipolles, la intro es impossible escoltar-la i les entrevistes una merda, fa preguntes previsibles i llarguissimes i a més els hi avança el que respondran.

Menys mal que els col-laboradors (alguns) son bons i solucionen el programa, però a sobre els talla.

Senabre, Gilipolles, calla't la boca i plega ja... no ens fotis mes enlaire el programa.

Anónimo dijo...

us haurieu de llegir, sembleu monsenyor rouco varela impartiendo desde el sacro pulpito... quina colla de cafres...

que no us fa gracia? ja, pero, us penseu que ell intenta fer gracia? creieu que no dorm si no aconsegueix partir-se el cul de 23 a 01 almenys 2 vegades? no sigueu bufapenis, tot el que vosaltres critiqueu es el seu ESTIL... cada periodista te el seu ESTIL, ningu deixa el mateix temps de reposta a lentrevistat o interve el mateix (poc) temps ni intenta fer les mateixes poques gracies perque segons vosaltres tot aixo vagi contra el sentit comu... la graella de RAC1 te la tira de programes que quasi es podrien considerar d'autor ja que el pes del periodista en com avança la cosa es molt important, i sens dubte que al 'tu diras' actual ES dani senabre. no us agrada? de puta mare, pero a mi per exemple sí, i a molts dels que l'escolten suposo que tambe perque sino estarien escoltant altres propostes (escobar? te collons que algu es foti a criticar en senabre i es reconegui oient del SOPORESCOBAR)... vull dir amb aixo que una cosa es dona la opinio i l'altre afirmar sense rubor ni marge a l'error que en senabre es pesim perque aixo i lo altre i lo de mes enlla. pues sent tant dolent com es, esta on esta i l'audiencia tambe parla. Venga, aneu a la UAB a donar classes de radio que teniu tots pinta de saber-ne molt jajajajajaja

markus dijo...

From now on? Mare meva...

Anónimo dijo...

refloto!!!

Anónimo dijo...

😆😆😆😆😆

Anónimo dijo...

Signat : El seu germà...

Anónimo dijo...

Signat : El seu germà.

La verdadera historia de la rivalidad Barça-Madrid

Seré conciso. H ay cientos de libros que cuentan esto en 400 páginas. Yo lo he hecho en dos, o sea que las gracias me tendríais que dar, ing...