martes, 21 de julio de 2015

EL FRRSZSOZZZI GANA. PEQUEÑA Y DESLABAZADA REFLEXIÓN AL VUELO (by Jopasso)

Mucho se ha hablado y con acierto, del terrible hostión de Laporta a manos del neo-nuñismo.
Cada uno sacará sus conclusiones.
La victoria de Laporta en 2003 fue una detonación controlada de la sala de máquinas del establishment nostrat.
No entraremos en el dolor de huevos que fue el putísimo Gaspart.
Quizás no era tan horrendo apartar de ahí al hotelero majara y experimentar un poco. A peor no podíamos ir, debieron pensar los marionetistas.
Bassat también ayudó a ello. Dudo que supiera y sepa el nombre de más de 30 jugadores.
Luego, se les fue de las manos, y le quisieron quitar el juguete a Jan (nen, ja has jugat prou) y le montaron una moción de censura, que por poco no prosperó.
El resto de la historia es conocido.
En fin, el nuñismo, como el franquismo, no muere con sus fundadores. Núñez está en la cárcel, y el otro cascó en la cama hace 40 años.
De la misma forma que gran parte de España es sociológicamente franquista, gran parte de la barcelonista es nuñista.
Pueden hibernar o esconderse, pero al toque de corneta bajarán a toda hostia por la colina. Y así estamos. Godó, una guardia mediática sonrojante pero efectiva, un catalanismo de poner la punta del dedo del pie en el agua, no vaya a estar demasiado fría o caliente, y Messi que marque y calle que ya cobra lo suyo.
Luego si acaso, cuando gane el quinto Balón de Oro ya nos haremos 500 fotografías con el.
Y Laporta.
Con el actual triplete lo tenía casi imposible, y confirmando su candidatura 20 días antes, y con una estrategia basada en el pasado (glorioso, pero pasado), más imposible aún.
Pareció una veterana estrella del rock, rescatada de un puticlub de Vietnam por su manager. Desintoxicación express, y a salir de gira con los éxitos de siempre ante el clamor de sus fans.
Claro, las leyendas lo son por algo, pero al final la cosa acaba griñolando.
Y a la gente, no nos engañemos se la suda Abidal. Qué piensa el frrszsozzzi de Abidal?
Ya lo digo yo.
“Aquest xaval va superar el cansert perquè té molts calers i els millors metges , i a més que cony, ja el vam aplaudir cada partit i va aixecar una Champions”
La gente es ruín. Enséñale un niño moribundo en La Marató de TV3 y perderá el culo para donar 30 euros. Abidal? Encima que lo curamos, se presenta con este? Despuès de guanyar el triplet? Vinga home! Ho has vist Conxita?
Lo mismo de Unicef, Cruyff i La Masia. Items trasnochadísimos para los trasnochados abueletes y trasnochados tertulianos.
Del papelón de Benedito y el otro figura, mejor no hablar.
De la Junta Gestora y del correveidile Adell idem de idem.
Monumento viviente al llepaculisme, y socio de honor del club Trepa.
Los nuñistas son cobardes.
Hasta el punto de votar a un mediocre mentiroso imputado por estafa y delito fiscal. El nuñismo ha disfrutado siempre con sus “manos negras”. El complejo. Mejor perder a lo Guruceta que ganar a lo Guardiola.
“Montserrat, avui la nena de La Caixa no m’ha volgut posar la llibreta al dia, la sinvargüensa m’ha dit que anés al caixer utumàtic. Aquí segur que hi ha una mà negra”
Son el virus que ataca cuando caen las defensas, y se retira a la primeras de cambio cuando se les presenta la mínima batalla.
Un promotor de viviendas nuñista me dijo hace un año aproximadamente: “Això de la independència reeeeeee home re, amb tot això que ha sortit del Pujol ja està mort i enterrat. Olvídatan”.
El puto gordo cabrón será de los primeros en celebrar la independencia. “Veus? Ja t’ho deia jo”
Y será de los que voten lo contrario al nuñismo, si durante 4 partidos le cambian su localidad debido a la construcción del Qatar Stadium.
Gente ruín.

Re.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

és això companys és això.
tot i que el Rai em digui que això és el que a mi m'agrada pensar crec sincerament que és això. Gent gris que no mana enlloc i que per ser soci li diu "Conxita, n'estic fins als collons d'aquest Guardiola. Què collons s'ha cregut. Aquí manem els socis!".
I anar fent.
Sabeu quants vots hauria tret Laporta amb una campanya que us hagués agradat molt més? 15.000
D'Abidal ja van tirar merda quan el van fer fora "amb la medicació que pren qualsevol dia la palma enmig d'un entrenament o d'un partit".
I ja sabeu que per mi el triplet i pinta ben poc. Als 25mil vots de Núñez sense triplets me remito o als 27mil del referendum de l'any passat. Aquell era el moment. Sense els 600 kilazos del Nou Qatar Nou igual aquesta gent decidia que el Barça ja no l'interessava tant.
En fi, ens queda el 27-S.
I anar tirant.
Salut.
Posi.

Jordi Soler dijo...

Reescric comment de Can Santos tunejant-lo lleument per la ocasió:

En el fons és molt més senzill: triplet + vot cautiu penyista + mitjans a sou + conservadorisme de la massa social = victòria cantada de Bartomeu.

Veient cóm estaven les coses després de la victòria a la Champions, Laporta si hagués estat llest no s'hagués ni presentat. Total, en aquest club exhaurir els 6 anys de mandat és una utopia i, si en un parell d'anys les coses no van bé es fa una moció i san tornem-hi. Llavors tindria força més opcions.

En el fons el que hi ha hagut és una xamba monumental que ha capgirat tots els aconteixements del gener ençà, al (paradòxicament) més pur estil "flor al cul" cruyffista. Contra això no hi ha res a fer.

De totes formes, admetem que la "era Laporta" ja ha passat a la història, i bé ferà de no tornar a presentar-se: com a candidat ja està amortitzat, i el que s'ha de fer és buscar-li un substitut. Per mi està clar que aquest serà Guardiola d'aquí a una dècada, un cop hagi passat pàgina a la seva etapa d'entrenador. Aquest sí serà un candidat de la corda cruyffista que no provocarà rebuig a la massa neonunyista (sobre tot perquè d'aquí a 10 anys de nunyistes de socarrel en quedaran ben pocs).

Un parell d'observacions:

1. Conec bé el perfil nunyista (mon pare), i t'asseguro que per ell el sextet Guardiola es va fer MALGRAT Laporta. És més, el triplet d'enguany encara els hi dóna més raó per dir que amb bons jugadors, un entrenador que els posi en solfa i ganes de menjar-se el món n'hi ha prou per tenir èxit, estils de joc a banda.

2. Twitter és el 0,001% de la població, assumim-ho ja. La gent del carrer ni el té ni el tindrà mai (massa complicat això de seguir a gent que no saps ni qui són ni de què parlen: cóm s'ho fa un neòfit en tecnologia per seguir els malalts del Barça quan s'obre un compte si no sap ni ón buscar i els pseudònims no li sonen de res?). És una xarxa per malalts escrita per malalts encara més importants. I compte perquè amb la política pot passar el mateix, que tothom va molt esberat per la xarxa i després les bofetades són monumentals."

Anónimo dijo...

Puestos a reescribir comentarios de otros sitios (aunque yo no soy Jordi Soler), la tabla excel de las edades del nuñismo:

http://i.imgur.com/D783Fnr.png?1

HRubesch dijo...

aquest cap de setmana he parlat amb molts seguidors del FCB, grans i joves, i he detectat algunes coses per sobre de la resta:
- si el FCB va bé, no es toca. Per tant Bartomeu palante
- Laporta ja no genera il·lusió
- Messi...?, ah sí, juga molt bé, quan vol

O faig un esforç per resituar-me en la realitat bassalunista post-rossell o estic condemnat a vagar pel pitjor dels inferns per la resta dels meus dies.

Anónimo dijo...

Fantàstic, Joppy. I pre-clar. I com manegues els puntiaparts. Com cops de martell. Siguiente!

El nuñisme és molt anterior a Núñez. Té l'origen en les contradiccions pròpies d'una societat colonitzada. L'immediat precedent seria la Lliga Regionalista, ara reencarnats en els carcamals d'UDC. No els tinguem odi. Planyem-los.

Res a fer. I sàpigues que a Guardiola encara l'odien més que a Laporta. Només un cataclisme gaspartiforme el podria fer President, o una independència que acabi amb les cagareles acomplexades d'aquest col·lectiu globalment desquiciat.

Rai (no soy un robot)