miércoles, 2 de junio de 2010

Dos Gardelas para ti: Unloaded (in da feis)

By Towers (lo emitimos a la vez que en EEUU por lo cual irá en versión original subtitulada)

Lake Placid Sunday, Mizzourah, USA. 18:33 Hutu. Dorothy agenollada sobre la mantilla a quadrillos li soba les 2 bolilles 2 a Chuck i -boca oberta qual boquete del Carmel- s'abalança sobre el sable de Chuck. In de cubito position, veu de reüll una bola golfa acostant-se a tota hòstia directe a la seva rossa melena onejant lànguidament al vent. Resignada, veu desfilar concentrat en un sol moment, tota la llarga ristra de sables i sables i sables que ha netejat al llarg de tota la seva vida. En aquell sintètic instant, el que li causa més nostàlgia de tota aquella llarga ristra de tranques recordades, és el regust de requesón pelleringuero del primer cop que va tastar la del Chuck:

-Oh formòs husar de tan vistós i apolillat uniforme, que hi feu per eixos verals de Crimea enmig d'aquesta batalla de Balaclava?

-Oh bella dama de tan escassos robatges que l'aureola mugronil asoma con traviesez, vaig a portar aquest cistellet amb una gerreta de mel i 200 grams de maria a l'avia, que està molt malalteta i exigeix tractament pal·liatiu, la molt puta. Viu en una caseta al mig del Bosch, Xavier Bosch.

-pirulín-pirulón menudo pollón, i aquesta frase és una contrassenya del MI6?

-No, son les últimes voluntats de la mama abans de morir aplastada per un piano de cua.

-Piano de cua? Ja et daré jo cua empianada guapetong, ¿i aquest llarg sable que portes penjant de la cintura? ¿és que te'n alegres de veure'm?

-És l'equipament reglamentari del 5è Regiment d'Husars de Sheffield Wednesday: acer inoxidable brunyit de les millors acereries de Sheffield.

-Nohomeno, ricura: el sable que portes dins la bragueta, vine aquí pitxulín, que te'l deixaré més net i brillant que la calba de Mr Proper.

Sweet Dorothy estava agenollada a punt de netejar el sable de l'husar Chuck, quan va veure de reüll una enorme bola de canó de l'artilleria turca volant en direcció a la seva rossa melena voleiant al vent de Crimea. As per usual va veure desfilar en un moment la llarga successió de tranques que s'havia tragat, va recordar el regust de requesón de l'últim cop que havia xarrupat el Chuck:

-Bonjúg, Madmuasel Doggothy, quesque vu fé agenollé dans set lié?

-Oh bonjougg, bon Chuck, je us he ggeconú poug votge caggacteggistiq pacquett' tgempé ¿és que je le pé xupé com tants otgges fuás?

-Oh Itantt' bien aimé Dogothy! Faltaggia plú! Ilià un bon bocú d'espectateugs migggant, mais, si a vu no us fa pas ggian, alhogs ambdabant avec le pggoggam!

Chuck es desfà la braguetta de la que es desprèn -FLOOUPS, Boing boing boing- un enorme cimbel tricolor immediatament clavat a la gola de Dorothy.

-Bon Chuck, disculpé que no vous pessigollé pas les picqaggoles comme d'habitud -diu Dorothy entre xurrupón i xurrupón- mais com vú ja veié, je he les mains immobilisé dans l'esquenne. Pougg cegt, ¿quesqué vu fé avec cette capoutxón negre dans la tet'? Je n'he vus hauria pas ggeconú si no fos poug votre taint caggacteggistic pacquett! vu semblé un altermundist' dans in manifestasióng contre l'FMI, avec cete passamontagnes...

-Oh, certement il'nepà tggé elegant, mé cest le veteman' oficiel del Corps de Guillotineurs de la Ggepublicque Française. Et alhors -va dir Chuck quan ja notava la lleterada a punt de solfa- si vu me disculpé, je he in deure que complig... -i retirant el cimbel al moment just, estira del passador de la cordeta en al mateix temps que expel·leix una frondosa, blanca i alliberadora lefada a la cara agraïda de Dorothy. Se sent un Fiuuuuu-XAC seguit d'uns ensordidors aplaudiments i crits de la multitud, mentre el cap seccionat de Dorothy rodola escales avall dando tumbos fins el cistell, emportant-se encara -a més de la somrient cara regalimant lefa- el carrussel de records concentrats en un segon de tota la llarga ristra de cimbels tragats al llarg de la seva vida...

El quiròfan estava asèptic i net. Buenu, això era fa 6 mesos, abans de la enèsima vaga de neteja en protesta per la reducció del 5%. Ara pesades mosques verdes revolen pel quiròfan entre restes de vísceres amputades i tolls de sang resseca de fa setmanes. Abans d'operar Dorothy, el cirurgià en cap, el Dr. Doc, dona la última xerrada pre-partit:

-Senyors, ja han vist el video motivacional de Gladiator, El Dr. Zip ja els ha explicat el tactico, i el Dr. Mdb els detalls del cas: pacient blanca, 25 anys, 34C de sostenidors, tanga tiraxines, presenta traumatisme craneo-encefàlic produït per un cop de golf llançat amb massa traça, el vailet va obrir li un ull i a l'altre se li ha fet un tel.

-¿la vaca és cega?

-¿¿?? No Dr. Xls, cega no: la pilota de golf li ha obert una tercera òrbita ocular. A més no la veig tan vaca: jo li posaria un 8,374 s/10 en l'índex Lapo de follabilitat. Ale, som-hi que en 5 minuts toca el tall de electre de les 7:30 i haurem d'acabar l'operació amb espelmes. Un última cosa: Dr Jpg, per molt que sigui el cap de Tocologia, pari ja d'enxufar-li el fòrceps a la Dra Pdf, i l'espèculum a la pacient. Are sí, infermera Txt: Desfibrilador!

El Dr Doc pilla les dues planxes electrificades i se les implanta amb ràbia als seus propis mugrons

-Aaaaargggggh... Síii! Buff menudu puntassssso... On hi hagi una descàrrega de 220 W que es treguin tots els clenxassos d'ala-mosca... Ale, a ello caballeros, infermera Txt: condons.

El Dr Doc exten les dues mans davant la infermera Txt, que li introdueix 10 Durex en cada un dels dits.

-Collonsostiaputa amb les putes retallades pressupostàries, jo em pensava que serien una altra cosa... si almenys fossin amb gust de maduixa... pinces! - Dr. Doc remena amb els trastos dins el crani de Dorothy- cinta aïllant!... soldador!... Marlboro!... ¡¡encès lahòstia, infermera Txt, li tinc dit que el Marlboro encès!! A veure si estem a lo que estem! - el Dr. Doc li fot un parell de pipades i l'apaga amb ràbia dins la tercera orbita- ¿com va l'anestèsia, Dr. Jpg?

-Fuaaaa... de cullooons tioo...

-Cagate Lorito quin personal, ja m'ho havia de pensar amb les rastes que em portava el desgraciat, en fins... al loro que ara ve lo xungo, Dr. Gif, prepari'm un efehota de 8 vies.

-Un efehota, Dr. Doc?

-Ostiaputa, pandilla indocumentats, un efehota, Dr. Gif! ¡un puto FEJ: Forceps Electric Jack!

El Dr. Doc inserta l'efehota dins el forat. Finalment, amb gest triomfant, es treu els 10 condons dels dits.

-Funcionarà Dr. Doc?

-Jo crec que sí, Dr. Http. Yoya ho vaig dir que el model Dorothy SuckerFloren.2 els hi havia sortit rana. Res: la puta tendència a que quan se li creuen les rutines, acaba caient en un bucle, puto bulce infinit. Però bah, l'hem deixat de retxupet: que li fotin un pila nova i ale, a xupar tranques altre cop: que les xupi, que la segueixi xupant uns altres 300 anys.

-I lu de la tercera òrbita Dr. Doc? No li arreglem?

-Cap purublema Dr Http, ara sí que podrà xiular la Marsellesa mentre va xupant tranques sense haver-se de treure l'ull de vidre.

15 comentarios:

General Fórceps dijo...

Gran post pero es que no puedo con esto de los loopholes y las realidades paralelas. No entiendo el post ni lo entenderé.

Creo que el factor tiempo como elemento perenne e inmodificable está infravalorado. Exijo linealidad temporal y, a poder ser, que los flashbacks vayan en negrita.

Los flashforwards, que ahora os parecen normales, no son más que una perversión.

Grande Towers, incomprensible post.

Anónimo dijo...

kuyons tu, ke fort! ja me la imagino "avançant d'esma pel camí de... l'aigua".

Mr Towers dijo...

Buenu, petar-se la linealitat temporal és un recurs més: el de quan se t'han acabat les idees. A mi m'agraden les discontinuitats temporals, no ho puc evitar, guilti pleixer. Són com un mugró femení enhiesto mentre estàs en plena cabalgada: un juguetet massa temptador com per ressistir-te a toquinyar-lo, a fotre-li queixelada. Però sí, concrepo en que la xixa no està en mariconades ni artificis estètics, sinó en la percussió.

Notrordendecosas lamentable post. Muy mal Fórceps oferint la seva insigne tribuna a postejadors de tres al quarto (dat is: de Ferrer a Benedito). EOQTLV devalunat-se a marxes forçades... les agències de Rating amb el trabuc preparat... The horror... the horror...

grazie!

General Fórceps dijo...

Aviam Towers: la linealitat temporal hauría de ser sagrada. I això va tant per tú com pel Lindeloff com pel Carlton Cuse com pel Nolan de 'Memento'.

No, no s'hi val tot.

fotem riure dijo...

magistral

aquest tio hauria d'escriure posts al yoya!

així riuriem un rato

PENELOPE dijo...

Em fas por, Towers

Quins dits té aquest metge per què es pugui posar condons en comptes de guants????

Xiular la Marsellesa??? Botifler!

Mr Towers dijo...

@F'cps, ai disagri.

Jo soc resultadista, i estic a favor de que si per que la història resulti, s'ha de petar la línia temporal, és peta i sanjat i puntu. Els recursos al servei de la història, no la història restringida als recursos. ¿4-4-2? ¿3-4-3? ¡resultadisme!

@Pe, ja... tu preferiries que xiules la Tarragonina no? anda ya! A més, hi havia un xist de Pèrich que dèia, si França fos Espanya "la Marsellesa" es diria "la Parisina". Oju que dà que pensà...

PENELOPE dijo...

No Towers, que xiuli "Amparito Roca" jajajajaj

Corser dijo...

Espelusnant relat de mamades i bucels amb tints jjabramesos de gran factura tècnica i estil irrenunciable.

Towers, icona.

General Fórceps dijo...

Bueno, Towers, doncs si ens passem les lleis universal pel forro, t'imploro m'enviis un post on la llei de la gravetat no existeixi.

I no tema nabe-espasial sinó ambientat a la terra, ok?

Raimon dijo...

Post nulo por doping del autor.

Yet magistral, comonopodíaserdeotromodo tratándose del Gran Towerino.

QUEREMOS MÁS, QUEREMOS MÁS!!

Mr Towers dijo...

no rai, res de doping, simple síndrome premenstrual.

Fórceps, desafiar la llei de la gravetat és fàsil-fàsil: només cal injectar-hi prou silicona. Diguessis la llei del mercats financers internacionals... pos home, aquesta sí que es xunga petar-se-la.

Encara que lu seu seria cruncrurs de tot l'orbek forcepsià sobre petar-se lleis universals: desmonatando falsos mi7os.

Ant. dijo...

Estoy anonadado.
Yo tampoco he entendido una mierda pero me he reido un rato.

Gràcies Towers :-)

14 dijo...

Collons Fórceps, qué apañada te ha quedado la nueva plantilla. Hasta pasaré por alto el link al Diario Gol, una provocación en toda regla para los golfistas-comisionistas que, bien peinados y con el traje de los domingos, visitamos este vertedero.

Llego muy tarde al post cinéfilo de ayer pero estoy muy de acuerdo con las notas a The Hurt Locker y The Prestige, aunque le (torito) subiría la nota a The Road. Y te recomiendo encarecidamente The Ghost Rider, un thriller magistral que rodó Polanski antes de ser enchironado en Suiza.

Mr Towers dijo...

coñ forceps, par caritat crisitana, por tu amor de (futura) madre t'ho imploro: treu ja aquest mamotreto i penja algo, ni que sigui un fídeo de la carmen de mairena en bikini indepilada.

...i prometo no postejar més.

La verdadera historia de la rivalidad Barça-Madrid

Seré conciso. H ay cientos de libros que cuentan esto en 400 páginas. Yo lo he hecho en dos, o sea que las gracias me tendríais que dar, ing...